Det är dags att lära sig stå på händer!

Vem som helst kan lära sig... Du behöver bara veta hur du ska börja

Alla borde lära sig stå på händer under sitt liv!

Handstående är en av de mest givande färdigheter du kan göra med kroppen som aldrig kommer att sluta fylla dig med glädje. Det bästa är att ALLA KAN GÖRA DET! Oavsett ålder, längd, form… det spelar ingen roll. Du kan lära dig!

Men du kan inte lära dig ett handstående genom att bara öva på handstående hela dagen. Du bör träna din kropp för att bli van med rörelsen och att kunna balansera på bara dina händer. Ett handstående kräver att alla muskler som är inblandade arbetar tillsammans och att du är i en rak linje med varje kroppsdel för att få balans och stabilitet. Denna kurs kommer att träna dig för det.

Det finns över 1 timme med pedagogiska videos uppdelade i olika avsnitt och kapitel. Du kommer avsluta med en 8 veckors programmering efter att du har förstått teorin för ett handstående och hur man utför varje övning.

VEM PASSAR DET?

Ålder

15-60 år

Kön

Alla

Förkunskap

Ingen alls, kursen är anpassad för nybörjare

Malin "Malle" Jansson

Malin Malle Jansson har inspirerat hundra tusentals människor att träna med sin egen kroppsvikt genom Calisthenics. Malins träningsfilosofi foksuerar på att göra något svårt väldigt enkelt och hålla saker simpelt. Genom denna metod har hon kunnat lära hundratals personer att skapa en bättre kroppskontroll, må bättre och känna sig bättre. I denna handstående-kurs ger Malin sitt fokus på träning med hög kvalitet i övningarna och förklaring till hennes metoder för att öppna dina ögon för en ny värld av rörlighet och frihet.

Malin Malle Jansson - Calisthenics Coach

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter och för att kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.